Cesid i IPSOS 100% obrađeno: U Nišu opoziciji 31 mandat, SNS-u 29

izbori niš

Prema podacima CeSID-a i IPSOS-a na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka, u Skupštini grada Niša SNS će imati 29 mandata, a opzicija 31. Prema ovim podacima opozicija će imati većinu, jer koalicija oko SNS-a i Ruska stranka zajedno imaju 30 mandata.

Prema podacima Cesida-a i Ipsos-a, Grupa građana „Dr Dragan Milić“ dobila je 16 mandata, Biramo Niš-Đorđe Stanković 10, Ujedinjeni-Nada za Niš- Miodrag Stanković-Nova tri, Dr Savo Manojlović-I ja sam Niš-Kreni-Promeni dva, a lista Ruska stranka-Rusija i Niš u srcu!-Tihomir Perić jednog odbornika.

Cenzus nisu prešle liste Niš naš grad-Branislav Bane Jovanović-Novo, Glas naroda je snaga naroda, Ujedinjeni za selo i grad-Budimo na čisto, Za naš Niš-Petar Bogićević – Koalicija snaga i Bojan Avramović – Ne damo Niš.

Podsetimo i prema podacima Narodnog pokreta Srbije, nakon 100 odsto obrađenog biračkog materijala, u Nišu posle izbora održanih u nedelju, SNS je osvojila 29 mandata i neće moći da zajedno sa Ruskom strankom, koja je osvojila jedan mandat, da formira većinu od 31 odbornika.

Global Digital Clinik