Mein und dein

Centar za učenje nemačkog jezika “Mein und Dein”
Učitelj Tasina br.4, 18000 Niš

063 11 94 051

meinunddein.nis@gmail.com
www.mein-dein.com

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Mein und Dein je škola nemačkog jezika, koja se svojom inovativnošću i profesionalnim predavačima izdvojila kada je u pitanju učenje nemačkog jezika u Nišu !

U školi Mein und Dein kreću sa upisom novih grupa polaznika na kurseve nemačkog jezika. Bilo da ste početnik ili znanje nemačkog jezika želite da nadogradite i usavršite, u ovoj školi čekaju vas standardni i intenzivni kursevi.

Prednost Mein und Dein škole nemačkog jezika jeste što se kursevi mogu održavati i onlajn, što je savršeno koncipirano u vreme epidemije korone.

Pored standardnih i intenzivnih kurseva, za sve one kojima su potrebni sertifikati, Mein und Dein organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodnih sertifikata Telc i Goethe.

Svim svojim učenicima škola nemačkog jezika Mein und Dein obezbeđuje, u korak sa pređenim gradivom, besplatan materijal koji šalju na imejl adrese, a ukoliko želite da dopunite znanje u biblioteci škole očekujte zaista impozantan izbor literature.

U školi Mein und Dein u prate se u korak nove metode koje se razvijaju i usvajaju u svetu lingvistike. Nemački jezik se ne uči na potpuno tradicionalan način, koji je ponekad neinteresantan i neefektivan. Ovde se nemački uči kroz priču i razgovor mentalno, emocionalno i fizički. Pitate se kako? Dođite i uverite se sami.

Mein und Dein upisKursevi u ponudi

Sastavljeni od dugogodišnjeg iskustva, usavršavanja i posvećenosti

Standardni Kursevi

Iako umerenog intenziteta, ovi kursevi su omogućavaju uravnotežen odnos između porodice, posla i učenja jezika i zato predstavlja jedan od najbiranijih kurseva.

Intenzivni Kursevi

Intenzivni kursevi imaju za trećinu časova više u toku meseca od standardnog kursa i brže će Vas dovesti do željenog cilja.

Specijalizovani Kursevi

Specijalizovani kursevi namnjeni su firmama i poslovnim profilima kao npr. lekari, medicinski tehničari, stomatolozi..

Individualna Nastava

U direktnom vremenu sa profesorom jedan na jedan nastava je prilagođena individualnim vremenskim mogućnostima i potrebama.

Pripremna Nastava za Upis na Fakultete

Ukoliko želite da studirate jezik ili da upišete studije u inostranstvu napravićemo idealan program u dogovoru sa Vama.

Pripremna Nastava za Medjunarodne Sertifikate

Ovaj tip nastave Vas ciljano priprema za polaganje međunarodno priznatih sertifika.

Online Nastava

Online nastava Vam omogućava veću fleksibilnost i nezavisnost.

Radionice

Vikendom se organizuju besplatne radionice i filmske večeri koje predstavljaju odličnu dopunu svim kursevima.

 

Dostava hrane u Nišu