aktiv fizikal niska banja

Aktiv fizikal
Petra Seratlića br. 6
18205 Niška Banja

069-199-88-77

info@aktivfizikal.com
www.aktivfizikal.com

Zapratite nas na Facebooku

Centar fizikalne terapije Aktiv fizikal nalazi se u samom centru Niške Banje i posvećen je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju i masažu, koristeći najsavremenije tehnologije i opremu.

Terapiju zasnivamo na individualnom i profesionalnom pristupu svakom pacijentu, uz preciznu analizu, uspostavljanje dijagnoze, uvažavajući želje i potrebe svakog klijenta ponaosob, kako bi se obezbedio što brži oporavak.

Doktor specijalista će Vam rame uz rame sa strukovnim fizioterapeutima posvetiti vreme ulažući energiju, znanje i trud pri pronalaženju uzroka problema, što će obezbediti maksimalne moguće rezultate u kratkom vremenskom roku. Vrlo često poboljšanje se oseti već nakon prvog tretmana.

Klijenti koji prođu naš kompletan program i pridržavaju se saveta našeg stručnog tima za vreme i nakon terapije, imaju dugoročno dobre rezultate.

Program terapije, rehabilitacije i lečenja centra za fizikalnu terapiju Aktiv Fizikal obuhvata usluge:

Koliko puta do sada ste čuli sebe ili ljude iz okoline kako se žale: “Boli me vrat!” Ili: “Kako me bole leđa..!?” Još kada pomislimo na proces zakazivanja u javnim zdravstvenim instiitucijama, U 90% slučajeva odustanemo i pre nego što je dijagnoza uspostavljena.

Kod nas možete zakazati još danas kod stručnih i iskusnih lica bez čekanja, po vrlo pristupačnim cenama.