„Carstvo Mišića“: Pripremi se za povratak u školu i prvi razred

Priprema za povratak u školu nikada nije bila ovako uzbudljiva i sveobuhvatna kao što je to slučaj sa programom „Carstvo Mišića“. Ovaj inovativni program osmišljen je kako bi pružio deci ne samo pripremu za prvi razred, već i kreativno podstakao njihov razvoj kroz igru i zabavu.

Jedan od osnovnih ciljeva programa „Carstvo Mišića“ je uvežbavanje predčitalačkih i grafomotoričkih veština kod dece. Kroz razne aktivnosti poput crtanja, pisanja i manipulacije slovima, deca će razvijati finu motoriku i koordinaciju oka i ruke, što je ključno za kasnije uspešno usvajanje pisanja i čitanja.

No, program ne zaustavlja se samo na motoričkim veštinama. Kroz različite igre i zadatke, deca će biti izazvana da razvijaju svoje logičko mišljenje i sposobnost zaključivanja. Ovakav pristup razvoju kognitivnih veština omogućava deci da postepeno razvijaju analitičke sposobnosti koje će im biti od koristi tokom celog školovanja.

Još jedan ključan aspekt programa je podsticanje formiranja pojma o brojevima i osnovnih matematičkih pojmova. Kroz interaktivne igre i zadatke, deca će se susretati s brojevima na zabavan način, gradeći osnovu za kasnije usvajanje matematičkih veština.

Socijalno-emocionalni razvoj takođe je prioritet u „Carstvu Mišića“. Kroz grupne aktivnosti, deca će učiti kako da sarađuju, komuniciraju i razvijaju emocionalnu inteligenciju. Ovo će im pomoći da se bolje integrišu u okruženje škole i razviju zdrave međuljudske odnose.

Za sve ovo, program „Carstvo Mišića“ nudi intenzivan raspored – dva puta nedeljno po 90 minuta, čime ukupno obezbeđuje 180 minuta temeljne pripreme i razvoja. I sve to za izuzetno povoljnu cenu od samo 5600 dinara.

Drugari koji se nisu upisali u vrtiću ili su „zakasnili“ za upis, pridružite se našem druženju u Carstvu Mišića.

Čuvanje dece uz igru i edukativne radionice,gde deca u prijatnom ambijentu i okruženju uživaju a roditelji su sigurno da je dete na bezbednom mestu.

Carstvo Mišića
Knjaževačka 179/2
Durlan preko puta Osnovne škole Mike Antića

065 95 70 757

Dobro došli