Cafe Poslastičara Flert

Kopitareva bb (Kazandžijsko sokače) – poslastičara
Takovska 11 – proizvodnja

060 0 22 66 77

info@torteflert.rs
www.torteflert.com

Instagram: torteflert.nis
Facebook: torteflert

Radno vreme: 08 – 21h

Flert poslastičara neguje slatku tradiciju već 15 godina!

Neizmerna ljubav i posvećenost ono su što daje dušu ovom mestu još od 2005. godine. Porodična tradicija utkana u proizvodnju najukusnijih kolača i torti osvojila je srca i nepca mnogih sladokusaca.

Najfinijim sastojcima i izuzetno pažljivim načinom izrade svakog pojedinačnog proizvoda, Flert poslastičara garantuje za kvalitet i savršenstvo ukusa svih proizvoda.

Ukusne poslastice sa najoriginalnim dekoracijama do sada su ulepšale na hiljade proslava, upravo zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i poverenju stečenom tokom godina. Osluškujući želje svojih klijenata, a koristeći se starim dobrim tradicionalnim trikovima u stvaranju ukusa, kreativni tim je tu da odgovori na sve zahteve, nastojeći da detalje prilagodi svakom senzibilitetu i da realizuje u pravo remek delo.

Jedinstvene Flert torte i kolači su definitivno simbol ovog poznatog niškog kutka, ali pored toga se u ponudi mogu naći i posni sitni kolači, uvek originalno dekorisani slatki stolovi, kao i fenomenalna ketering ponuda u vidu raznovrsnih slanih đakonija.

Usavršavajući se i prateći trendove, poslastičara je svoju delatnost vremenom oplemenjivala različitim detaljima, tako da se pored neograničenog izbora slatkiša, ali i slaniša, na repertoaru može pronaći sladoled originalne italijanske recepture u koji ćete se zaljubiti na prvi zalogaj.

Provirite u Flertovo carstvo ukusa – dostava je BESPLATNA za iznose preko 1000 dinara!