Voždova 13, 
18000 Niš, Srbija

018/522-860

BANKERINTER.NET je začetnik Internet kulture u južnom delu Srbije. 
Kod velikog broja korisnika je sinonim za pouzdan Internet.
Poverenje klijenata dobijeno je zato što:

 • Registracijom naloga se pruža mogućnost za još jednu virtuelnu mail adresu,
 • Banker u svom Internet sistemu poseduje sopstven SMS server tako da nudi usluge slanja SMS poruka korisnicima 061, 062, 063, 064 i 065 mreže.
  U razvoju je i uskoro će biti puštena mogućnost slanja poruka ostalim mobilnim operaterima u svetu.
 • Studenti dobijaju poseban popust u vidu sporijeg obračunavanja vremena. Za tu vrstu usluge dovoljno je da student pokaže indeks sa overenim zadnjim semestrom i moći će da koristi koeficijent x0.7 kada je ostalim (normal) korisnicima koeficijent x1.0. 
  Konkretno ukoliko se kao student konektujete samo u periodima kada važi studentski koeficijent za uplaćenih 10 sati možete provesti 13 sati na Internetu.
  Još jedna pogodnost za studente je 

  FLAT Internet za 440 dinara.

 • Dobijate neograničena veličina korisničkog mail box-a i mogućnost primanja mail poruka veličine do 10MB (nekompresovano) – ostali Internet provajderi nude daleko manje megabajta za odlazeći mail.
 • Safe mode – logovanje na BankerInter.Net mrežu korišćenjem našeg firewall-a. Tako ćete sprečiti sve neželjene pakete koje niste kao korisnik zahtevali da budu dostavljeni. Ova opcija se aktivira dodavanjem komande /safe pored vašeg korisničkog imena, sto znači da prilikom logovanja kucate vaše_korisničko_ime/safe i password koji već koristite.
 • Upotreba phonelock opcije. Korišćenjem ove opcije možete zaključati nalog na broj telefona sa kojeg se konektujete (ovo važi samo za telefonske centrale koje poseduju identifikaciju poziva), tako da ukoliko neko zna i vaš username i vaš password neće moći da koristi vaše Internet vreme jer broj sa koga poziva nije identičan broju koji ste odredili za konekciju. Moguće je zaključati do dva telefonska broja (npr. kućni i sa posla).
  Ponuda:
 • Modemska i ISDN Dial-up Internet konekcija za fizčka i pravna lica.
 • Registrovanje i hostovanje .co.yu, .org.yu, .edu.yu. domena (www.vaša_firma.co.yu…)
 • Server hosting – postavljanje vašeg ličnog (web, mail, IRC, game,…) servera u prostorijama Banker Internet-a
 • Šesnaestočasovnu tehničku podršku (09-01h) radnim danima, subotom i svim praznicima
  Šta je i zašto SMIN: SMIN (Serbian Multiservice Internet Network) je telekomova mreža tipa distributivne telefonske centrale koja je prvenstveno namenjena Internet uslugama. Nju odlikuje potpuna dostupnost jer je jedina Internet mreža koja svim korisnicima nudi Internet usluge pod jednakim tarifnim uslovima. Odgovor na postavljeno pitanje je prost.
  Ukoliko u vašem mestu ne postoji Internet provajder ili želite da koristite usluge Banker Interneta bićete primorani da okrenete pozivni broj mesta u kome se nalazi željeni provajder.
  Korišćenjem broja 042 (042 nije isto što i 041) moći ćete da pristupite Banker Internetu i to po ceni lokalnog razgovora. 
  SMIN Dial up BankerInter.Net-a je 042/110-111
  Dial-up cenovnik Otvaranje korisničkog naloga za fizička lica je besplatno.
  Otvaranje korisničkog naloga za pravna lica je 90,00 din.
Dostava hrane u Nišu