Auto euro kuke i prikolice "Auto Happy"

ul. Zaječarska 7
naselje Donja Vrežina, 18000 Niš

065 99 819 33
063 18 819 33

e-mail kontakt
www.autohappy.in.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Auto euro kuke i prikolice “Auto Happy” Niš nastaje 2013.g. sa idejom pokrivanja jugoistočne Srbije u prodaji i profesionalnoj ugradnji auto euro kuka.

Iste godine sklapamo dogovor sa generalnim uvoznikom za Srbiju proizvodjača euro kuka „BOSAL“ „AUTO-HAK“ i„GALIA“  kao njihovi dileri – serviseri .U medjuvremenu krećemo i sa prodajom novih uvoznih prikolica Nemačkog proizvodjača BOCKMANN kao i ALFA-TEN. Svi  proizvodi u našem asortimanu poseduju homologaciju i svu  prateću dokumentaciju tako da zadovoljavaju evropske standarde kao i naše zakone.

Za nepunih godinu dana postajemo lideri u ovom delu Srbije i šire sa brojem ugradjenih eurokuka kao i prodatih prikolica.Sada je taj broj i iskustvo mnogo veće…

ČIME SE MI SADA BAVIMO…

– Iznajmljivanjem auto prikolica

– Prodajom i ugradnjom euro kuku za sve tipove vozila sa ili bez smart konekcije proizvedena do 2016.g. uz svu prateću dokumentaciju (atest, homologaciju, izjavu o ugradnji…)

– Prodajom novih uvoznih auto prikolica različitih dimezija i nosivosti , lake do 750kg i od 750kg do 3500kg kao i različitih namena (ravne platforme, za prevoz motocikla, automobila, čamca…) uz svu prateću dokumentaciju koja vam je potrebna za registraciju sa računom na vaše ime.

– Remontom auto prikolica uz obezbedjivanje orginalnih delova (zamena torzionih osovina, remont udarne rude, zamena sajli ,svetlosna signalizacija…)

– Izradom arnjeva i cerada za sve modele prikolica iz našeg asortimana od kvalitetnih cinkovanih U profila sa atestom, bez varenja i uvoznog 670g PVC platna .

NAŠA OSNOVNA I JEDINA DELATNOST SU AUTO EURO KUKE I AUTO PRIKOLICE, A SVE U CILJU PRUŽANJA ŠTO BOLJE PROFESIONALNE USLUGE NAŠIM KLIJENTIMA.

UKOLIKO IMATE BILO KAKVE NEDOUMICE U VEZI SA NAŠIM ZAKONIMA O EURO KUKAMA I PRIKOLICAMA, STOJIMO VAMA NA RASPOLAGANJU!