motospeed

Veleprodajni objekat Niš

Leskovačka bb, Niš
Telefoni: 063/375-473, 063/375-886, 063/375-887

Radno vreme

Ponedeljak – petak: od 8:00 do 17:00
Subota: od 09:00 do 14:00
Nedelja: zatvoreno

Pratite nas na Facebooku
www.motospeedbgd.com
office@motospeedbgd.com

 

 

 

“MOTOSPEED”  je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane.

Naša ambalaža se koristi u industriji hrane za pakovanje: pečurki, pekarskih proizvoda, keteringe, fast food-ove, ribarnice, poslastičarnice, restorane, itd.

U našoj ponudi možete naći ambalažu od ekološki plastičnih masa kao što su EPS, PVC, PET, OPS, PP kao i ambalažu od aluminijumskih folija. Prevashodni cilj naše firme je da svojim delovanjem i poslovanjem u što većoj meri nađemo rešenja za potrebe naših kupaca, da na taj način rešimo svaki problem u oblasti pakovanja i poboljšamo njihovo poslovanje.

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđuje najbolju, najkompletniju ponudu ambalaže, uređaja, materijala i mašina za pakovanje. Za nas pakovanje ne podrazumeva samo doneti proizvod, nego to treba uraditi brzo i efikasno. Trudimo se da budemo stručan,kompetentan, predusretljiv i ljubazan partner kome je kupac najvažniji.

Naš cilj nije zarada po svaku cenu, već umerena zarada, poverenje klijenata i partnera i trajno prisustvo na tržištu. Naša ambalaža je ekološki prihvatljiva i poseduje sve potrebne i najviše sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani.

Ambalaža je poreklom iz Turske, Rumunije, Grcke, Bugarske, Italije, Slovenije.

Preuzmite PDF verziju novog kataloga proizvoda ↺

Exe-Net